Rehaco Oy

Klikkaa yltä avataksesi esitteen

Rehaco Oy on valtakunnallisesti palveleva suomalainen apuvälineyritys. Apuvälineiden maahantuonnin, myynnin ja markkinoinnin lisäksi Rehaco Oy valmistaa yksilöllisiä ratkaisuja vaativaankin asiakkaan tarpeeseen. Toimintaamme kuuluu myös apuvälineiden huoltopalvelu.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Tampereella, minkä lisäksi edustajamme löytyvät Jyväskylästä, Kuopiosta ja Helsingistä. Teemme yhteistyötä laadukkaiden alihankintayritysten kanssa.

Rehaco Oy:n työntekijöillä on vankka kokemus ja osaaminen apuvälinealalta. Tehtävämme on parhaalla mahdollisella tavalla edistää asiakkaittemme arjen toimivuutta ja palvella heitä mahdollisimman hyvin.

Päämäärä  toiminnassamme on huomioida loppukäyttäjä, perhe, avustajat ja hankkiva taho ajasta ja paikasta riippumatta.

Palvelumme on saatavissa helposti ja joustavasti. Työntekijämme auttavat asiakkaitamme sopivien tuotteiden valinnassa, luovutuksessa ja kannamme vastuun tuotteen toimivuudesta luovutuksen jälkeenkin.

Tuotevalikoimamme sisältää laadukkaita, asiakkaan haastavampiakin tarpeita täyttäviä tuotteita. Edustamiemme tuotteiden valmistajat ovat luotettavia ja innovatiivisia yrityksiä.

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat avoimuus, luotettavuus, inhimillisyys ja yhteisöllisyys.

Haluamme olla myös hyvä työpaikka työntekijöillemme ja luoda yrityskulttuurin, jossa työntekijä saa kehittää kiinnostuksen kohdettaan ja osaamistaan.

Rehaco Oy

info@rehaco.fi

+358 040 705 5886 

Y: 2447737-2

Postiosoite:

Kaavarinkatu 8, Halli 5 

33840 Tampere

 

 

Toimipisteet

Oulu 

Haaransuontie 6 A 7

90240 Oulu

Tampere

Kaavarinkatu 8, Halli 5,

33840 Tampere

Espoo

Sinikalliontie 3, Blueberry 1.krs

02630 Espoo

Yhteydenotto

Toimisto

040 705 5886 

info@rehaco.fi

Varasto

044 974 9018

info@rehaco.fi