040 705 5886 info@rehaco.fi

 UUSI TOIMIJA APUVÄLINEALALLA

Olemme laajentaneet toimintaamme Pohjois-Suomen huoltopalveluista koko maan kattavaan yksilöllisten apuvälineiden myyntiin.

Joonas Pihlajan ja Martti Heikkilän vuonna 2012 perustama Rehaco Oy on tähän asti tuottanut apuvälineiden huolto- ja muutostyöpalveluita sekä toiminut myös Kajo Apuvälineet Oy:n jälleenmyyjänä Pohjois-Suomen alueella.

Yrityksen toimialan laajenemisen maahantuonti- ja myyntiorganisaatioksi on mahdollistanut Martti Heikkilän sekä uusien osakkaiden Mika Minkkisen, Salla Kaarosen ja Anatomic SITT AB:n mukaantulo yrityksen operatiiviseen toimintaan marraskuussa 2016.

Toimintamme lähtökohtana on tuottaa laadukkaita yksilöllisiä apuvälinepalveluita, joista nykyisillä Rehacolaisilla on tunnetusti pitkä kokemus sekä vahva ammattitaito.

Tavoitteena ovat palveluumme ja tuotteisiimme tyytyväiset asiakkaat.

Vastuualueet:

Martti Heikkilä, TJ, Myynnin johto ja Markkinointi

Salla Kaaronen, Päämiesyhteydet, Tuotevastuu

Mika Minkkinen, Operatiivinen johto

Joonas Pihlaja, Huolto- ja Logistiikkapalvelut

Anatomic SITT AB

”Vuodesta 1988 lähtien visionamme on ollut luoda innovatiivisia välineitä ja ratkaisuja kaikille niitä tarvitseville. Erikoisosaamisemme ja asiantuntijuutemme ovat mahdollistaneet vision toteuttamisen. Me Anatomic SITT:ssä teemme ylpeästi ja intohimoisesti töitä löytääksemme ratkaisuja liikuntarajoitteisille. Tuotteemme ovat kehittyneet vuosien yhteistyön tuloksena, ja olemme iloisia siitä, että yhdessä olemme parantaneet lukuisten ihmisten elämänlaatua.

Meille on tärkeää, että henkilökuntamme koostuu hyvin koulutetuista asiantuntijoista monilta eri erikoisaloilta. Osaamisemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme onnistuneita ratkaisuja. Voin koko yrityksen puolesta sanoa, että asiakkaiden tarpeet täyttääksemme käymme läpi kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Haluaisimme kiittää kaikkia, jotka ovat vuosien varrella luottaneet meihin ja tukeneet meitä. Lupaamme aina etsiä uusia ja innovatiivisia ratkaisuja teille – niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

Jos meillä ei vielä ole ollut tilaisuutta työskennellä kanssanne, odotamme innolla mahdollisuutta tehdä niin jatkossa. Yhdessä voimme saada aikaan paljon enemmän. ”

Bo Eriksson

CEO

Anatomic SITT AB

Rehaco Oy | 2447737-2 | 040 705 5886 | info@rehaco.fi |

Oulu: Haaransuontie 6 A 7, 90240

Tampere: Kaavarinkatu 8, Halli 5, 33840

 

Kaikki oikeudet pidetään 2016.